На всеки собственик на автомобил на пътя може да се случи непредвидена ситуация. И всъщност никой не е имунизиран от това.

Хлъзгави пътища, избягване на сблъсък, загуба на контрол, повреда на системите на превозното средство в движение, като правило, водят до сериозни последици. В резултат на това колата може да бъде изхвърлена в канавка, дере, в реката, в крайна сметка колата може просто да се преобърне.

Ако колата излети от пътя, заседне в блато или сред дървета, не можете без кран-манипулатор.

И като цяло евакуацията на закъсал автомобил е сериозен въпрос, с който могат да се справят само опитни специалисти с високо ниво на квалификация. Също така, не забравяйте за техниката и специализираното оборудване, използвани по време на евакуацията – те трябва да осигурят точен и надежден начин за решаване на проблеми, възникнали с автомобила.

Най-сигурният и бърз начин да спасите превозното средство е да изтеглите закъсалия автомобил с помощта на професионалистите от Пътна помощ в София.

За да получите професионална Пътна помощ във всеки район на София и областта по всяко време на деня, просто наберете нашите  телефони – 0878-424-097 / 0879-147-374.

Репатрак в София, пожелава на всички автомобилисти да не им се случват нито едно от изброените по-горе ситуации, но ако възникнат винаги сме готови да окажем бърза и качествена Пътна помощ.

Повече от 10 години предлагаме разнообразни услуги, една от които е „репатрак на закъсал автомобил на пътя“. Разполагаме с всички необходими технически възможности, умения и богат опит в тази област. Работим със сервиз, който ще отстрани повредите на автомобила, така че можете да се обадите на репатрак или манипулатор по всяко време на деня и нощта.

Ние разполагаме с Репатрак, който превозва, премества, транспортира закъсали на пътя, автомобили, камиони, бусове, кемпери, каравани селскостопанска и сторителна техника и друг вид товар до 12 тона.

най-добри цени за пътна помощ

Специална техника при репатриране на закъсали автомобили

Специалната техника, която изпращаме за решаване на проблемите със закъсалия автомобил, е оборудвано с лебедка, специални кабели, скоби и други устройства за безопасно извозване на автомобила и натоварването му върху платформата на репатрака. В най-трудните ситуации ще се използва и кран-манипулатор.

Ние ви помагаме бързо и безаварийно да приберете закъсалия автомобил, без да му причиняваме щети.

Кои са най-честите причини за да закъса автомобила ви на пътя:

  • автомобилът е изхвърлен в канавка, дере или река поради хлъзгав път, избягване на сблъсък, загуба на контрол, отказ на системите на автомобила в движение;
  • колата се преобърна;
  • колата е излетяла от пътя и е заседнала в блато или сред дървета;
  • блокиране на превозното средство в двора или на паркинга.

В такива ситуации са необходими специалисти с високо ниво на квалификация, а кран-манипулатор в този момент е незаменим. Шофьорите на нашите влекачи имат достатъчно опит, за да евакуират закъсал автомобил. Те вършат цялата работа възможно най-точно, надеждно и бързо. В същото време цената на услугите е една от най-достъпните.

Ако колата ви е закъсала в София или Софийска област, обадете се на мениджърите на фирма „Найденови Ауто“. Те бързо ще изберат и изпратят подходящ Репатрак, както и ще посъветват какво не трябва да се прави преди пристигането им, за да не се влоши ситуацията. Приемаме заявки и евакуираме закъсали превозни средства денонощно, без празници и почивни дни.


Репатриране на автомобил

5/5 - (1 vote)

Коментари