Изправността на автомобила пряко зависи от непрекъснатата работа на електрическата система. Това включва, наред с другите неща, функционирането на генератора, запалителната система, стартера, системите за отопление и охлаждане на двигателя, осветителните устройства, електронните устройства за безопасност и комфорт. Не отлагайте ремонта на електрическото оборудване, тъй като това може да има сериозни последици за водача, пътниците и другите участници в движението.

Найденови Ауто предоставя репатрак денонощни услуги за ремонт и подаване на ток за град София – най изгодни цени и условия. Бързо реагирайки на вашето обаждане, квалифициран електротехник ще посети на място, за да извърши диагностика, да идентифицира повредата и ако се наложи да я подаде ток на вашият автомобил.

Ремонтите обикновено се извършват на място, освен ако не се изисква специализирано оборудване и работа в сервизно помещение и диагностика. В случаите, когато е невъзможно да се отстранят проблемите в пътни условия, ние ще осигурим репатрак, който да транспортира колата ви до сервиза.

Подаване на ток от пътна помощ

Стартиране на двигателя от външен източник – посещение на специалист при клиента, свързване на външен източник на енергия към изтощена батерия на автомобила на клиента, последвано от стартиране на двигателя.

В условията на рязко понижаване на температурата през зимата или в нарушение на правилата за експлоатация на превозното средство, вероятността от разреждане на акумулатора се увеличава. Ако двигателят ви не стартира, най-честата причина е изтощена батерия.

Нашата фирма Найденови Ауто сме оборудвани не само със система за зареждане на батерията, но й подаваме ток от наш източник.

пътна помощ софия репатрак

Подаването на ток се извършва от професионални и компетентни хора и се извършва по най-бързият начин от специализирани уреди тип „бустер“ или друго стартерно устройство, което позволява подаване на ток както на 12v така и на 24v.

Лицензирана фирма разбираща от работата си и работеща с последни модели стартерни устройства и висококачествени кабели за подаване на ток.

Ще можем да стартираме двигателя и да презаредим батерията на вашия автомобил във възможно най-кратки срокове и възможно най-ефективно.

Опитът на нашите механици и отличното познаване на най-добрите маршрути в напрегната пътна обстановка е ключът към бързото решение на вашите проблеми!

Бързина

Нашите специалисти пристигат на обекта без никакво забавяне. Можете да поръчате техническа помощ за птодаване на ток на автомолиба за град София. Пътните условия, времето в годината и местоположението на вашия транспорт не оказват влияние върху ефективността.

Висококвалифицирани служители

Широкият практически опит на нашите специалисти ни позволява да ефективно и най-важното правилно да подадем ток на двигателя. Нашите клиенти винаги са уверени в спазването на техническите разпоредби на производителя на автомобила.

Цялостно технологично оборудване

Ние сме оборудвани с всички необходими технологични средства за спешно подаване ток в град София на двигателя, както и резервни части за всички популярни автомобили по вътрешните пътища. Това позволява на нашите специалисти бързо да диагностицират и възстановят работата на двигателя на всяко превозно средство.

Предлагаме също като услуга доставка и монтаж на акумулатор на адрес в
гр. София на топ цени!

Топ цена от 39лв за София

За колко време ще сте при мен в София да ми подадете стартов ток?

Денонощно ли подавате ток в София?

Много ми е паднал акумулатора, ще успеете ли да подадете достатъчно ток?

Подаване на ток в София при непредвидени ситуации с изтощен акумулатор.

НИЕ сме фирма извършваща подаване на ток от пътна помощ от над 10 години, разполагаме с професионална техника за тази дейност – доверете ни се !
В зимни условия автомобилите палят трудно и акумулаторите се изтощават по-лесно, не се притеснявайте, ние ще ви помогнем с запалването на вашият автомобил.
Репатрак София - Поредния закъсал VW eUP електромобил spark.bg - Пътна помощ

5/5 - (7 votes)

Коментари