Какво трябва да направите, ако колата се повреди на магистрала Хемус?

Какви са честите причини за спиране на автомагистрала Хемус:

1. Техническа повреда на автомобила. Ако не можете да отстраните проблема на място, повредата е сериозна и е необходимо специално оборудване, тогава най-добрия начин за справяне със ситуацията е, да се обадите на Пътна помощ в София. При обаждането трябва да посочите проблема, в който се намира автомобила. Това е важно, защото специалистите от Пътна помощ да вземат адекватни мерки. Може да се наложи ремонт на място. Изпраща се механик, който да отстрани проблема на място с необходимите инструменти. Ако повредата не може да се отстрани на място с Репатрак се изтегля до най-близкия сервиз.

2. Дребни повреди. Ако повредата е незначителна е напълно възможно да се справите сами, но трябва да паркирате отстрани на пътя, за да не пречите на преминаващите по автомагистралата. Ако искате бързо да се справите с проблема и да не губите ценно време, обадете са на Пътна помощ. Те ще дойдат бързо за да:  сменят спукана гума, долеят масло, ще сменят предпазител, зареждане с гориво на автомобил на място, подаване на ток и други.

3. Претърпяна катастрофа. Това е неприятен момент за всеки водач на превозно средство. Колата е попаднала встрани в канавката на автомагистралата и не може да помръдне. Най-добрият начин да се справите с това е да се обадите на Репатрак с лебедка, който ще пристигне със специална техника за да извади колата от канавката, да я натовари на платформата и да я извози до място, където ще посочи собственика, или до най-близкия автосервиз.

Ако колата ви се повреди на автомагистрала Хемус, какво трябва да направите, най-правилният отговор е – обадете се на Пътна помощ в София. Ще получите бързо и качествено обслужване. Работят денонощно, по всяко време и най-важното – осигурява евакуация на превозни средства от всякаква големина.

Когато поръчвате Репатрак, заедно с местоположението си, трябва да информирате диспечера за естеството на повредата. Модерните теглещи камиони осигуряват не само транспортиране на повредени автомобили, но и предоставят спешна техническа помощ на място. За да направят това, те са снабдени с необходимото техническо оборудване. Услугите за репатриране на превозни средства на автомагистрала Хемус са достъпни за широк кръг шофьори и са на достъпни цени.

Същото важи и в случай, ако автобус се повреди на автомагистрала Хемус. Нашият Автопарк разполага с платформи и оборудване за извозване не само на автобуси, но и камиони с товари и дори тежко специално оборудване – товароносимостта на теглещите камиони позволява.

Всички тези съвети ще ви помогнат да не се изгубите в случай на повреда на автомобила на автомагистрала Хемус и бързо да се ориентирате в ситуацията. Разбира се, не е възможно да обхванем всички възможни случаи, защото всяка повреда на автомобила е специфична.

Има моменти, когато автомобил, дори и с неизправност, може да продължи да се движи.

Въпреки това дори опитен шофьор трябва да има основни познания какво да прави, ако колата се повреди на автомагистрала Хемус.Пътна помощ София

Как да процедираме, ако такова неприятно „приключение“ се е случило далеч от града и в студа?!
Независимо от шофьорския опит на всеки водач на МПС, марката на автомобила и други обстоятелства, рано или късно се сблъсква с повреда на автомобила си в неподходящ момент и на не много удобно място, например на автомагистралата.

Най-важният съвет, който се дава при всякакви критични случаи е да не се паникьосвате! Каквото и да се случи на пътя, винаги трябва да сте адекватни. И не забравяйте, че само на „трезва“ глава можете да намерите изход от всяка ситуация.

Когато се обадите на GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374 на Пътна помощ или репатрак, фирмата ще определи коя от услугите е най-подходяща във вашата ситуация.

5/5 - (1 vote)

Коментари