Ситуациите по пътищата са толкова непредсказуеми, че във всеки момент, когато най-малко очаквате, може да попаднете в катастрофа или колата ви да се повреди, което да налага репатриране на Вашият автомобил. Ако не е възможно да стигнете до най-близкия сервиз (в случай на сериозна повреда, спукани гуми на няколко колела наведнъж), тогава не можете да направите нищо освен да използвате услугите на Пътна помощ за евакуация на автомобил. Специални превозни средства ще пристигнат на мястото на повредата или аварията, специалисти ще натоварят колата ви на репатрак и ще я доставят на правилния адрес.

Как работи услугата репатриране на автомобили?

Отнема само няколко минути, за да повикате Пътна помощ по телефона. Трябва само да наберете телефонния номер на лицензираната фирма Найденови Ауто, да посочите адреса и модела на вашия автомобил. Средно за пристигането на репатрак отнема от 30 минути до 1 час, в зависимост от ситуацията на пътя. При наличие на необходимите документи всичко може да бъде извършена на място, а доставката на автомобила ще бъде извършена до посочения адрес без Вашето присъствие.

Какви са предимствата от използването на репатрак за извозване?

Едно от основните предимства при използването на теглич е грижата и точността при транспортиране на повредения автомобил. Автомобилът ще бъде доставен точно във вида, в който е натоварен на влекача. Транспортирането се извършва по няколко начина: по метода на пълно и частично натоварване, както и чрез теглене с теглич. Кой метод да се избере решават служителите на място, съобразно моментната обстановка, техническото състояние на авариралия автомобил.


Репатриране на закъсал бус тип самосвал от гр. Годеч до гр. София

Какви превозни средства могат да бъдат репатрирани?

Пътна помощ в София на фирма Найденови Ауто извършва евакуация на автомобили, включително възможност за едновременно транспортиране на няколко автомобила наведнъж на влекач с ремарке.

По-сложна е процедурата при евакуацията на камиони. Това изисква специална транспортна и товарна техника, както и специални умения, които трябва да имат шофьорите. Фирмата притежава автопарк с всякаква техника и е на разположение, така че може да поеме, освен всичко друго, транспортиране на тежка и едрогабаритна техника.

Какви услуги предлага фирма Найденови Ауто:

 1. Спешна евакуация на високопроходими автомобили, леки и товарни автомобили, включително специална техника и микробуси;
 2. Техническа помощ при доставката на автомобила до най-близкия или избран от клиента сервиз;
 3. Евакуация след злополука до паркинга, както и връщане от паркинга от името на собственика;
 4. Евакуация в определен ден с предварително обаждане (например в гараж).

Предимства при поръчката за евакуация на автомобил от Пътна помощ в София:

 • Пътна помощ в София работи 24 часа в денонощието;
 • Отпътува до всяка точка на София и Софийска област;
 • Бързо пристигане до мястото на повреда;
 • Внимателна работа и отношение на служителите – товарене, транспортиране и разтоварване. Всичко това се извършва много внимателно;
 • Модерен автопарк от манипулатори и влекачи;
 • Демократични цени за всички услуги.

За да се обадите за репатриране на автомобили, трябва да използвате денонощните телефони 0878-424-097 / 0879-147-374.

Колко струват услугите, предлагани от Пътна помощ в София?

Фирмата предлага на нашите клиенти изгодни цени за евакуация на всички видове превозни средства, мотоциклети, спортни автомобили с нисък просвет, редки автомобили и специално оборудване.

Цените са минимума за превоз на съответното МПС. Може да варира спрямо трафика, разстояние, състояние на автомобила, местоположение и др. За повече информация се обадете на телефоните в раздел „Контакти

Лицензираната фирма за Пътна помощ „Найденови Ауто“ предлагат:

 • Отлично качество при изпълнение на работата;

Фирмата е на пазара повече от 10 години и ценят своята репутация.

 • Пестене на време;

Опитът на служителите позволява да се направи всичко от първия път и в най-кратки срокове.

 • Персонален подход;

Служителите внимателно изслушват клиента и избират най-изгодното решение за него.

 • Разрешаване на проблем;

Можете да поверите задачата на фирмата за Пътна помощ и да се занимавате спокойно с ежедневната си работа;

 • Пълен набор от услуги;

Предоставяне на широка гама от услуги.

БЛОГ – ПЪТНА ПОМОЩ Репатрак RoadHelp.bg – Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – 24/7, за София и страната. Тел.: +359 878 424 097 ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg пътна помощ софия, денонощна пътна помощ превоз на МПС,5/5 - (1 vote)

Коментари