Не се доверявайте на всеки предлагащ Пътна помощ !

Не всяка фирма е лицензирана, всъщност все още съществуват множество предлагащи тази услуга със облепени камиончета, повечето с по един камион, но им липсва лиценз. Цените им понякога са подлъгващо ниски и могат да ви причинат повече главоболия отколкото помощ. Да не говорим, че при щета не можете нито вие да докажете че са виновни те, нито да ги осъдите за незаконна дейност. Освен ако не сте снимали или полиция не ги хване в мига в който в икачват или свалят автомобила и т.н. На такива им липсва всякакъв професионализам и е възможно дори да не са боравили с подобен тип машини, а повярвайте, товаренето на автомобил НЕ Е детска играчка. Не дай се боже да ви попадне паяк без документи, не само на фирмата, но и за превозното средство. Преди 5 години осъдиха една община по морето, тъй като техните собствени паяци, нямаха технически преглед, не само на самите машини, но и на стрелката ( крана със подвижното рамо тип паяк ), да не говорим, че им е липсвал и лиценз…. И това при държавна фирма, разбира се сега там всичко е според законите, но потрошиха един доста скъп автомобил от порядъка на 100 000 лв.

Молим ви да проверявате фирмите, които ви предлагат тези услуги за лиценз.

Ние разбира се притежаваме такъв, като се подновява ежегодно ( тъй като всеки лиценз е валиден само година и се подновява ежегодно, след технически преглед ). Ако попаднете на фирма със изтекъл лиценз, също ви съветваме да я избягвате.

Фирма е силно казана дума, тъй като повечето освен с лиценз, не разполагат и изобщо с фирма, както знаете при евентуална щета, минимум фактура би ви бил от полза, за да си търсите правата.

Повярвайте ми, искайте си фактура задължително!

Не се доверявайте на всеки предлагащ Пътна помощ
Не се доверявайте на всеки предлагащ Пътна помощ Не се доверявайте на всеки предлагащ Пътна помощ

Блог на Пътна помощ RoadHelp.bg

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – Towing car services Bulgaria, за София и страната 24/7, най-ниски цени в бранша! Над 10 години опит. Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Лицензирана фирма, издаваме фактури.

Фирма: НАЙДЕНОВИ АУТО ЕООД
ЕИК: 202766761

Лиценз: 53-00-6688

Тел.: +359 878 424 097
УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

5/5 - (2 votes)

Коментари