ISIC и Младежка карта за отстъпка за пътна помощ и репатрак предлага фирма Найденови Ауто

Използвай своята ISIC карта и ще получиш:

50% отстъпка в рамките на кв. Орландовци, кв. Малашевци, кв. Бенковски;

15% отстъпка в рамките на цялата страна.

За да се възползваш от отстъпките на roadhelp.bg може да получиш своята виртуална карта на MyISIC App.

Какво е ISIC карта

Как изглежда ISIC картата: зелена пластмасова карта с размерите на кредитна карта.

Картата посочва името на латинеца, датата на раждане, както и периода на валидност на картата ISIC. Тя ви позволява да получите повече от 40 000 отстъпки в 127 страни по света, включително и Русия.

ISIC работи повече от 65 години. Идеята за нейното създаване принадлежи на Международната асоциация ISIC. Първоначално картата е била издадена, за да получава отстъпки при закупуването на самолетни билети, пътувания и други.

По-късно ISIC се превръща в карта с отстъпка. Днес тя предоставя всякакви бонуси при закупуване на книги, дрехи, електроника, плащане на онлайн курсове, както и специални оферти при поръчка на храна в кафене, при резервация на хотел.

Отстъпки с ISIC карта

Картата е полезна както за пътуващи, така й за фирми, които развиват дейности и услуги. С нея получавате отстъпки, от които всеки може да се възползва.

Можете да научите за всички отстъпки по света на icic.org.

Как и къде мога да получа ISIC карта?

Можете да се регистрирате в издателския център на ISIC, където можете лично да носите документи. Но можете да поръчате картата онлайн. Списъкът с адресите е на сайта.

Когато се издаде в офиса и всички документи са налични, времето за обработка на картата е до 5 минути. При онлайн поръчка, включително доставка, отнема от  3-4 седмици.

За да се издаде ISIC карта, трябва да предоставите: паспорт или международен паспорт (документите трябва да бъдат подновени за текущата учебна година), снимка 3 на 4 см.

Мога ли да получа ISIC безплатно?

Не е възможно да се издаде ISIC безплатно. Плащането отива при издаването на самата карта и поддръжката на екипа на ISIC, които договарят отстъпки с компании, превозвачи, туроператори, подготвят карти за издаване.

Колко време е валидна ISIC картата?

Срокът му на валидност е 16 месеца.

Трябва ли да активирам ISIC картата?

След издаването трябва да се активира картата. На официалния уебсайт на програмата трябва да попълните формуляр и да качите сканирания или снимки на предната и задната част на картата. Екипът на проекта ще прегледа въведените данни след два работни дни. Такава проверка изключва възможни грешки при регистрация по ISIC.

Загубена ISIC карта: може ли да бъде възстановена?

Невъзможно е да се възстанови загубена ISIC карта. Ако картата бъде изгубена, открадната или счупена, трябва да се свържете с издаващия център и да докладвате. Центърът отнема картата, за да не може никой друг да я използва.

Виртуална ISIC карта

ISIC картата постепенно преминава от пластмаса към цифрова: може да се постави в смартфон и да се покаже като оригинал.

Плюс ISIC има безплатно мобилно приложение. Използването на програмата е просто: изберете град и категория отстъпка. Всички оферти ще се появят на екрана, както и интерактивна карта с описания на места и отзиви.

В приложението можете да проверите състоянието и да създадете свой личен списък с отстъпки.

ISIC за iOS и Android.

EYC (European Youth Card) – Европейска младежка карта за младежи, предлагаща голям брой преференции за културни обекти, пътуване, настаняване, пазаруване и услуги в 36 държави в Европа. Нея могат да я притежават младежи на възраст между 16 и 29 години.

5/5 - (8 votes)

Коментари