Повредата на колата винаги е неприятна. И двойно неприятно, ако колата се повреди по средата на пътя. Тази ситуация винаги смущава шофьора. И често човек се паникьосва, какво да прави по-нататък: да се обади на влекач, техническа помощ на пътя или, след да потърсите съчувствие от други участници в движението?

Квалифицираната помощ на пътя от Пътна помощ в София и областта, предоставена от нашите специалисти на фирма Найденови Ауто, има много предимства.

Тегленето на автомобил с кабел не е възможен във всеки случай. Например имате спукана гума, но нямате резервна гума. Или колата ви е с автоматична скоростна кутия и не пали в момента. Акумулаторът е изтощен, забравил си да изключиш лампата. В такива ситуации изборът е между влекач и техническа помощ на пътя!

Извиквайки техническа помощ на пътя, зареждайки и смяна на акумулатора, нашият специалист ще помогне за стартира дори и дизелов двигател.

Задълбочената и коректна диагностика на автомобила от специалист на място е нашето предимство. Бързата, качествена и точна диагностика е гаранция, че следващия път ще се свържете с нас, а също и ще ни препоръчате на вашите колеги и приятели, а ние ценим нашите клиенти.Пътна помощ София

Защо е добре да заложите на Пътна помощ в София техническа помощ или ремонт на място?

Ние спестяваме вашето време

В условията на задръствания в София, маневрена лека кола ще стигне до вас много по-бързо от влекача. Ако имате възможност и желание да отложите пътуването, нашият специалист по ремонт и диагностика ще пристигне на уреченото място в удобно за вас време.

Спестяваме ви пари

Техническата помощ на пътя включва диагностика на неизправността и, ако е възможно, нейното отстраняване. И в 95% от случаите повредата всъщност се отстранява на място. В такава ситуация обаждането на репатрак е загуба на пари, които плащате само за смяна на мястото на ремонт.

Като правило собственикът е загрижен за: „И ако вляза в тези останали 5%, пътната помощ ще бъде невъзможна и все пак трябва да извикам ли репатрак за изтегляне?

Идването до мястото на повреда на наш специалист гарантира най-малкото точна и професионална диагностика. Ако не може да се поправи колата на място, това означава, че се нуждаете от основен скъп ремонт. Като знаете причината за повредата, можете просто да се обадите, за да намерите най-близкия автосервиз, който не само се занимава с такива ремонти, но и го прави качествено и на разумна цена.

Професионалната диагностика ще ви позволи да определите точно причината за повредата и следователно да се ориентирате за цената и времето на ремонта, както и да избегнете разходите за „допълнителни ремонти“.

Квалифицирана техническа помощ на пътя от Пътна помощ в София

Нашата пътна помощ се извършва от висококвалифицирани и опитни специалисти по диагностика и ремонт на автомобили. Всичко това ви позволява бързо да намерите и отстраните проблема.

Ако колата ви се повреди на пътя и искате да потърсите помощ от нашите специалисти, обадете се на: 0878-424-097 / 0879-147-374 или поискайте обратно обаждане.

Нашите диагностици работят с почти всички немски, японски, корейски, френски, шведски, американски, китайски и руски превозни средства.

Ако желаете да се обадите на наш специалист, да уточните цени или да получите безплатна телефонна консултация от професионален механик, обадете ни се!

Пътна помощ услуги София от RoadHelp.bg

Ние сме Вашата пътна помощ, която ще се отзове независимо какъв е проблема!

5/5 - (1 vote)

Коментари