Днес много шофьори рано или късно прибягват до услугите на пътна помощ. Това може да се дължи на различни проблеми: от липсата на резервна гума до сложни повреди при злополука. Без значение колко висококачествен и надежден е автомобилът, той не е застрахован срещу неизправности по пътя.

Това се случва особено често в най-неподходящия момент. В такава ситуация е необходима спешна пътна помощ.

Но не винаги наблизо има шофьор, който е готов да ви направи услуга и да зареди акумулатора, или да смени спуканата гума. За това има пътна помощ в София на фирма Найденови Ауто, която предлага качествени услуги и извършва всичко професионално.

Можете да се уверите за нашите услуги от нашия уебсайт https://roadhelp.bg/. В него ще намерите и цените за различните услуги. Може да се възползвате от нашите отстъпки. Ние се стремим да поддържаме възможно най-коректни цени за всички наши пътни услуги.

Ако имате случай, който не е посочен в списъка с услуги, можете да уточните цената с оператора по телефона или като посочите проблема във формата за поръчка в полето Коментари към поръчката.

Кои са най-честите повреди, с които се сблъскваме?

Пътна помощ - patna pomosht

Най-често се изисква спешна пътна помощ в София и областта, ако:

 1. Батерията внезапно се изтощи – подаване на ток;
 2. Ако колелото се счупи или има спукана гума – занесете го до гумаджийницата и обратно, помогнете с монтажа;
 3. Ключалката заяжда и вие сте останали отвън;
 4. Алармата не се изключва;
 5. Двигателят спря;
 6. Бензинът ми свърши – доставка на гориво на място;
 7. Доставка и смяна на акумулатор на място;
 8. Вече не можете да управлявате автомобила (уморен, болен, нещо…) В този случай се предлага услугата Трезвен шофьор.
 9. Ако повредата не може да бъде отстранена на място, ще помогне изтеглянето на колата до сервиз или паркинг.
 10. Доставка на резервни части – на място.
 11. При инциденти, след които може да има нужда от изтегляне с репатрак;
 12. И други.

Как работи пътна помощ на фирма Найденови Ауто?

Ако имате нужда от спешна помощ на пътя в София и областта се свържете с нас, по-нататъшните действия са изключително прости. Първо, по време на разговора операторът изяснява всички необходими подробности. Задава стандартните въпроси: „Таблото работи ли?“, „Колко време работи акумулаторът?“, „Каква е външната температура в момента?“ „Къде се намирате?“ и др. За да бъде оказвана максимално ефективна спешната пътна помощ на пътя, е необходимо специалистите да разполагат с точни данни.

Когато заявката е подадена, специалистите на фирмата вземат необходимото оборудване и отиват на място. Всеки проблем се решава бързо и точно.

Какви са предимствата, ако изберете услугите на пътна помощ в София на фирма Найденови Ауто?

Когато се обърнете към нас, вие получавате качествена услуга в кратки срокове. Нашите специалисти ще пристигнат на място възможно най-бързо и ще помогнат за решаване на проблемите. Можете да избегнете сериозни последствия от злополуки.

За да поръчате някоя от услугите, просто се обадете на GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374 и отговорете на въпросите на оператора. По-нататъшните действия не изискват вашето участие, ще бъде избран подходящият специалист за конкретния проблем и ще бъде оказана спешна помощ от експерти в своята област. Свършваме работата бързо и качествено.

 1. Предлагаме денонощни услуги;
 2. Работим в София и областта;
 3. Имаме голям брой лоялни клиенти;
 4. Работим максимално бързо;
 5. Ние гарантираме най-високо качество на услугите и резултатите са отлични.
 6. Предлагаме промоции и отстъпки.

Цената зависи от вида на повредата. Ако ситуацията не отговаря на списъка с изброените тарифни услуги, цената се изчислява от оператора.

Винаги сме готови да помогнем!

Нашите влекачи работят денонощно и са готови да помогнат на всеки!

5/5 - (1 vote)

Коментари