Когато колата се повреди на пътя или катастрофира, правилното решение е да извикате репатрак и да транспортирате повредения автомобил до мястото за ремонт.

Автопаркът на пътна помощ фирма Найденови Ауто включва цялата необходима специална техника и оборудване, което ви позволява да доставяте автомобилите до всяка точка: до гаража, до сервиза или до двора на къщата ви.

Къде да се обадя на репатрак в София?

Изправени пред необходимостта от транспортиране на автомобил с помощта на специално оборудване, просто наберете GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374  и ние ще ви помогнем да разрешите проблема за кратко време.

Гарантираме бърза евакуация, защото работим денонощно, без празници и почивни дни. Ако решите да се обадите на Пътна помощ в София, кажете на диспечера марката и модела на автомобила, точното местоположение на автомобила, информация за неизправности и характеристики на пътищата за достъп.

Камионите с платформи на фирмата ни са в добро състояние и се подлагат на редовна профилактика. Затова можете да сте сигурни, че по време на евакуационните дейности няма да възникнат непредвидени ситуации. Благодарение на високата квалификация и богатия практически опит, нашите специалисти работят бързо и прецизно. Осигуряваме 100% безопасност на превозвания автомобил от всякакъв клас.

Пътна помощ софия репатрак

В какви ситуации трябва да се обадите за репатрак?

Има няколко случая, когато най-правилното решение би било да използвате услугите на фирма Найденови Ауто за теглене. Трябва да се обадите, ако:

 • възникна злополука, след което независимото движение на превозното средство стане невъзможно;
 • колата се повреди по пътя, като поради повредите се налага извикване на репатрак, който да изтегли колата за ремонт до автосервиз;
 • превозното средство се е движило извън пътя и е заседнало в канавка или снежна преспа;
 • просто трябва внимателно да транспортирате колата от една точка до друга.

Самостоятелният транспорт и ремонт на автомобил е по-евтин, но по-късно това може да доведе до по-сериозни повреди. По този начин, ако автомобилът не е транспортиран правилно с кабел, автоматичната трансмисия може да се повреди, а набързо извършените ремонти на терен могат да доведат до неизправности, които ще изискват по-скъпи ремонти в бъдеще. Обаждането на Пътна помощ ще избегне негативните последици и ще спести Вашето време.

Обаждане на Пътна помощ в София означава получаване на квалифицирана помощ!

Нашата фирма предоставя списък от следните услуги:

 • отпътуване на репатрак до автомобила на клиента;
 • доставка на автомобила след ремонт;
 • превоз на полуремаркета до пункта за товарене или разтоварване;
 • транспортиране на автомобила на клиента до посочен адрес;
 • разтоварване на автомобила на определеното място;
 • превоз на специално оборудване и извънгабаритни товари;
 • закупуване на аварийни или повредени автомобили;
 • транспортиране на нови автомобили от складови паркинги до мястото на продажбата им (автосалон);
 • допълнителна услуга „Трезвен шофьор“;
 • превоз на всякакви видове автомобили: леки и товарни автомобили.

Трудни ситуации на пътя могат да се случат на всеки. За да излезете лесно от него, запишете предварително телефонния номер на Пътна помощ в София  GSM:  0878-424-097.

Как се формира цената за услугите?

Цената се влияе от сложността, обема на работа, местоположението на автомобила, мястото на доставка и други фактори.

Може да сте сигурни, че спешната Пътна помощ в София ще бъде при Вас в най-кратки срокове.

5/5 - (1 vote)

Коментари