Авто събор – XIV Национален Škoda Събор

Тази година ще се проведе 14-тият национален Škoda Събор. Като отново ще бъде на писта “Дракон“ в с. Калояново – Пловдив, като отново ще има различни състезания и интересна шоу програма.

Могат да заповядат всички любители на марката, както и такива които не са фенове, но ще им е интересно да присъстват на състезанията и да видят програмата.

==> Програмата ТУК <==

За повече подробности посетете ==> фейсбук събитието <== и форумания псот за ==> Škoda Събора <==

Може да погледнете календара на писта Дракон, ако се интересувате и от други мероприятия, които ще се проведат на нея тази година.

Настаняване. Имате възможност да спите в няколко хотела, намиращи се в района. Като най-атрактивните сред тях са Комплекс Житари и Тракиец. Резервации всеки прави сам, по своя преценка и избор на място за настаняване.

За скарата, палатките и шатрите, има обособена тревна площ, която може да се използва за целта. Условието е огън/скара да не се прави директно върху тревата.

За пистата. Не е нужно автомобилът ви да е 150-200-300+ к.с. Всяка година на пистата, за забавление, за изпробване на автомобила, за тест на гумите или просто за няколко спокойни и бавни обиколки, излизат най-различни коли – от такива с малък двигател, до семейни комбита. Затова не се срамувайте или притеснявайте. Пистата ще е отворена за всеки, който иска да направи кръгче на нея. И удоволствието от това е голямо.

Игрите и забавленията ще са целодневни, затова дори да нямате възможност да нощувате, заповядайте в събота или неделя.

Освен всичко изброено, ще има и много изненади и награди, предоставени от нашите партньори!


БЛОГ – ПЪТНА ПОМОЩ Репатрак RoadHelp.bg

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – 24/7, за София и страната. Най-ниски цени в бранша! Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Превоз на МПС закупени от магазин до точка на клиента. Регистрация в КАТ, доставка на гориво, провизии, консумативи, масла, ремъци, гуми. Смяна на гуми, консумативи, масла, ремъци. Извършване на ремонти ако е възможно. Фирмата ни притежава лиценз и е регистрирана по ДДС. Издаваме фактури.

Тел.: +359 878 424 097
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

пътна помощ софия, репатрак софия денонощна пътна помощ превоз на МПС

Пътна помощ, Репатрак, София - RoadHelp.bg
Пътна помощ, Репатрак, София – RoadHelp.bg
5/5 - (3 votes)

Коментари