CarSpending.com – Авто органайзер

Страхотен уебсайт за организиране на вид автомобилен дневник. Интересното в този скромен уебсайт е че можете да си добавите всичките налични автомобили, да пресмятате разход, да въвеждате разход, гориво, консумативи.

Дори можете да си зададете дата или ако въведете пробег, автоматично системата да определи дата за извършване на съответна смяна на консуматив, преглед и дори плащане на ГО или друго.

Освен това има богат каталог със фирми извършващи авто услуги от всякакъв тип, които могат да бъдат оценявани.

Ако притежавате собствен бизнес също бихте могли да се възползвате от разни допълнителни опции, като напреимер да добавите вашия сервиз или друг вид автомбилни услуги / бизнес.

Също така потребителите могат да разглеждта взаимно профилите си и така да видите, от кои авто услуги са доволни, как се движат и дори как поддържат автопарка си.

Собствениците на уебсайта подготвят за бъдеще мобилно приложение със GPS проследяване и по-лесно добавяне на данни, обмислят дор ифункции за връзка с bluetooth диагностичен модул.

Проверете, ще бъде полезно приложение, особено за притежаващи повече от един автомобил.


ПЪТНА ПОМОЩ – Репатрак БЛОГ

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – 24/7, за София и страната. Най-ниски цени в бранша! Над 10 години опит. Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Фирмата ни притежава лиценз и е регистрирана по ДДС. Издаваме фактури.

Тел.: +359 878 424 097
УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

пътна помощ софия,  репатрак софия денонощна пътна помощ превоз на МПС

пътна помощ софия, репатрак, репатрак софия, денонощна пътна помощ, превоз на мпс, регистрация в кат

5/5 - (6 votes)

Коментари